Saturday, July 04, 2020
Subtotal: LEI0.00

De ce o alarma pentru protectia casei

Necesitatea de a proteja locuintele este in continua crestere.

 

De ce sa astepti, pana cand esti victima unui furt, incendiu sau agresiune, pentru a decide sa te protejezi?

 

Solutia pentru protectia casei

Astazi, doar un simplu gest de pe telecomanda sau tastatura este suficient pentru a te proteja, fie ca lipsesti 5 minute sau o luna, fie ca vrei sa dormi linistit!

Sistemele de alarma cu sau fara fir pot fi instalate discret, pastrand armonia casei tale si pot fi adaptate si completate conform necesitatii atat pentru locuinta cat si pentru spatii de afaceri: firme, magazine, depozite.

Pentru sistemele de alarma cablate, exista 2 solutii de instalare: montaj aparent, prin pat de cablu si montaj ingropat.
Sistemele de alarma wireless se instaleaza discret si cu usurinta.

Sistemele de alarma propuse de siteul inginerul.ro ofera o gama larga de detectori: de miscare, gaz, incendiu, inundatii, fereastra deschisa, de geam spart.
Acestea se pot extinde ulterior, in functie de necesitatile tale.

Cifrele vorbesc de la sine. Atunci cand este instalata o alarma performanta, un procent important din incercarile de intruziune si incendii sunt oprite de declansarea sistemului de securitate.

Incercarile de spargere locuinta sau defectele de sistem pot fi notificate prin telefon (fix sau mobil), cu ajutorul centralelor de alarma(efractie).
Cu un sistem video compus dintr-un DVR si una sau mai multe camere poti vizualiza de asemenea ceea ce se intampla la tine acasa, de oriunde din lume, prin intermediul internetului (smatphone sau PC).

 

Sistemele de alarma permit comunicarea evenimentelor la distanta

Sistemele de alarma Paradox (numite si sisteme antiefractie sau sisteme de detectie si avertizare la efractie) permit

  • Transmiterea de alerte pe telefoane fixe si mobile
  • Transmiterea de alerte prin comunicator GSM
  • Controlul de la distanta, prin intermediul internetului

Alarme anti-efractie pot fi transmise pe telefoane fixe sau mobile, daca ai o linie telefonica fixa.
In cazul in care nici o linie de telefon nu este disponibil in cladirea pe care vrei sa o protejezi, poti opta pentru un transmitator GSM care utilizeaza reteaua de telefoane mobila. Centrala de efractie comunica prin GSM si in cazul detectiei unor probleme GSM-ul genereaza SMS-uri predefinite.

Folosind telefonul mobil poti controla, de asemenea, sistemul de securitate (Poti arma si dezarma de la distanta sistemul tau antiefractie) si chiar asculta ceea ce se intampla la domiciliu (Daca ai un sistem de supraveghere video) !