Wednesday, July 08, 2020
Subtotal: LEI0.00

Configurator sistem antiefractie wireless

Aici poti configura usor un sistem antiefractie wireless, bazat pe centrala MAGELLAN MG6250 sau un sistem antiefractie hibrid bazat pe centrala MAGELLAN MG5000/MG5050, pornind de la o configuratie minimala, care functioneaza corect.

Sistemul Paradox MAGELLAN wireless MG6250 este recomandat pentru obiectivele de dimensiuni mici sau medii, acolo unde nu doriti sa aveti cabluri. (comunicatia intre centrala si periferice este radio)

Sistemul Paradox MAGELLAN hibrid MG500/MG5050 este recomandat pentru obiectivele de dimensiuni mici sau medii, acolo unde nu doriti sa aveti cabluri suplimentare, dar totusi puteti trage cateva (de exemplu: un cablu intre centrala si tastatura, un cablu intre centrala si sirena).

2 Produs(e)

pe pagina

Lista  Grid 

Seteaza directia descrescator
Vezi
  • Sistem antiefractie wireless GSM Paradox Magellan - configurator

    Pret 1.012,39 LEI

    Sistem avertizare la efractie, proiectat sa asigure protejarea obiectivelor civile si comerciale de dimensiuni mici-medii: locuinte, sedii de firme, magazine, case de amanet, gradinite, acolo unde se doreste integrarea numai a perifericelor radio (sistem full wireless): telecomenzi, detectori, sirene. Centrala, fara module suplimentare, permite raportarea evenimentelor din sistem catre o firma de monitorizare si interventie rapida sau pe telefoanele proprietarului, utilizand ca suport o linie telefonica fixa sau utilizand comunicatorul GSM incorporat. Configuratia propusa se bazeaza pe centrala MAGELLAN MG6250: maxim 64 zone radio si 2 partitii. Centrala de tip All-in-One incorporeaza tastatura LCD alfanumerica, sirena piezoelectrica 90dB, modul GSM/GPRS, acumulator backup.

  • Sistem antiefractie hibrid Paradox MAGELLAN - configurator

    Pret 538,30 LEI

    Sistem avertizare la efractie, proiectat sa asigure protejarea obiectivelor civile si industriale de dimensiuni mici-medii: locuinte (garsoniere, apartamente, case, vile), firme, magazine, depozite, case de amanet, gradinite, acolo unde se doreste integrarea atat a perifericelor cablate cat si a celor wireless: tastaturi, telecomenzi, module, detectori, sirene etc. Centrala MAGELLAN fara module suplimentare, permite raportarea evenimentelor din sistem catre o firma de monitorizare si interventie rapida sau pe telefoanele proprietarului, folosind ca suport o linie telefonica fixa. Configuratia sistemului se bazeaza pe centrala hibrida MAGELLAN (model MG5000 sau MG5500) cu 2 partitii si 32 zone mixte cablate si radio (2x2 zone cablate pe placa de baza, respectiv 5x2 zone in functie de modelul centralei). Centrala necesita 1 acumulator backup de 4A-12V sau 7A-12V.

2 Produs(e)

pe pagina

Lista  Grid 

Seteaza directia descrescator
Vezi