Wednesday, April 01, 2020
Subtotal: LEI0.00

Modul comunicatie prin retea fixa de telefonie PARADOX VDMP3

192,60 LEI
Pretul nu include manopera de instalare
Garantie: 2 ani

Cod: VDMP3
 
SAU

Caracteristici

Comunicator cu sinteza vocala, mesaje preinregistrate in limba romana, compatibil cu centralele SPECTRA, MAGELLAN MG5000/5050 si DIGIPLEX, permite armarea-dezarmarea sistemului, in mod securizat, prin telefon. Transmite informatia pe 8 numere de telefon, permite comanda a 8 iesiri programabile. Este necesara conectarea centralei antiefractie la o linie telefonica fixa.
Click pe poza pentru marire
Modul comunicatie prin retea fixa de telefonie PARADOX VDMP3

Modul comunicatie cu sinteza vocala PARADOX VDMP3 - detalii

Ce face modulul de comunicatie PARADOX VDMP3 ?

 • Permite armarea sau dezarmarea sistemului de la distanta prin intermediul unui telefon mobil, accesul fiind total securizat, pe baza de coduri de acces.
 • Cunoaste in orice moment starea sistemului antiefractie (armat sau dezarmat) prin interogarea telefonica de la distanta.
 • Permite raportarea starilor de alarma din sistemul antiefractie catre proprietarul acestuia, prin telefon.
 • Poate comanda de la distanta maxim 8 iesiri programabile care pot fi utilizate in diferite actionari electrice.

Caracteristici tehnice modul VDMP3

 • comunicatorul cu sinteza vocala permite raportarea starilor de alarma din sistem catre proprietarul acestuia, pe un numar maxim de 8 telefoane. Mesajele sunt preinregistrate si indica zona si partitia pe care a avut loc evenimentul. De exemplu pentru o alarma pe zona 1 ce apartine partitiei (ariei) 1, veti auzi urmatorul mesaj: aria 1 in alarma, zona 1, apasati tasta 1 pentru a dezarma sistemul, apasati tasta grila de 2 ori pentru a inchide, la revedere. Similar pentru zonele de panica (sau panicile activate de la tastatura) si zonele de incendiu.
 • numarul de repetitie al mesajelor, numarul maxim de incercari pentru un numar de telefon, intarzierea dupa care se transmite mesajul de avertizare, ordinea de apelare a numerelor de telefon, sunt programabile.
 • modulul VDMP3 permite aflarea starii sistemului de alarma armat-dezarmat si dezarmarea acestuia pe baza de coduri de acces, totul cu ajutorul unui telefon mobil.
 • Se pot comanda de la distanta, prin intermediul telefonului mobil, o serie de automatizari electrice, pornind de la iesirile programabile ale centralei ce pot fi comandate, maxim 8 actionari independente. Multitudinea de aplicatii este limitata doar de imaginatia fiecaruia.

Cu ce este compatibil modulul VDMP3?

Comunicatorul VDMP3 este compatibil cu centralele de alarma PARADOX din seriile:

 • SPECTRA
 • MAGELLAN MG5000 si MG5050
 • DIGIPLEX

Informatii aditionale

Garantie 2 ani

S-ar putea sa fii interesat de urmatoarele produse