Saturday, July 04, 2020
Subtotal: LEI0.00

Sistem antiefractie hibrid Paradox MAGELLAN - configurator

Pret sistem antiefractie: 0,00 LEI

Pretul nu include manopera de instalare

Garantie: 2 ani pentru echipamentele Paradox si 1 an pentru accesorii (acumulatori, sirene, etc)

Cod: MAGELLAN-CONF

Caracteristici

Sistem avertizare la efractie, proiectat sa asigure protejarea obiectivelor civile si industriale de dimensiuni mici-medii: locuinte (garsoniere, apartamente, case, vile), firme, magazine, depozite, case de amanet, gradinite, acolo unde se doreste integrarea atat a perifericelor cablate cat si a celor wireless: tastaturi, telecomenzi, module, detectori, sirene etc. Centrala MAGELLAN fara module suplimentare, permite raportarea evenimentelor din sistem catre o firma de monitorizare si interventie rapida sau pe telefoanele proprietarului, folosind ca suport o linie telefonica fixa. Configuratia sistemului se bazeaza pe centrala hibrida MAGELLAN (model MG5000 sau MG5500) cu 2 partitii si 32 zone mixte cablate si radio (2x2 zone cablate pe placa de baza, respectiv 5x2 zone in functie de modelul centralei). Centrala necesita 1 acumulator backup de 4A-12V sau 7A-12V.

Click pe poza pentru marire
Sistem antiefractie hibrid Paradox MAGELLAN - configurator

Configuratie sistem antiefractie

Pentru vizualizare detalii despre fiecare echipament in parte, faceti click pe linkul Detalii din dreptul echipamentului dorit.

Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Pret sistem antiefractie: 0,00 LEI

 

Configurator sistem antiefractie wireless Paradox MAGELLAN

Configuratorul va permite compunerea unui sistem profesional de avertizare la efractie wireless sau mixt (echipamente cu fir si echipamente wireless), pornind de la o configuratie minimala.
Pentru mai multe detalii despre functionarea unui sistem de alarma casa, click aici: functionarea unui sistem alarma casa

Ce face un sistem antiefractie hibrid Paradox MAGELLAN?

 • permite raportarea evenimentelor catre o firma de monitorizare si interventie rapida folosind o linie fixa de telefon (suporta maxim 3 numere de telefon) - Comunicator telefonic incorporat in centrala
 • permite raportarea starii generale de alarma pe telefoanele proprietarilor, folosind o linie de telefon fixa (suporta 5 numere de telefon personale) . Comunicator telefonic este incorporat in centrala.
 • permite avertizarea locala prin sirena de exterior/sirena de interior sau ambele
 • permite armarea si dezarmarea sistemului pe 2 partitii (O partitie este o arie independenta din sistem - poate fi parterul pentru o vila.)
 • permite armarea si dezarmarea automata prin telecomenzi (maxim 32 telecomenzi)
 • trimite SMS-uri la aparitia unor evenimente in sistem (daca se adauga modulul GSM PCS250)
 • permite comunicatia prin internet (daca se adauga modulul IP150)
 • permite comunicatia vocala a evenimentelor din sistem (daca se adauga modulul VDMP3)
 • permite adaugarea atat de echipamente cablate/cu fir cat si wireless (detectori, tastaturi, sirene)
 • permite stocarea a 256 evenimente in memoria centralei
 • este compatibil cu toate dispeceratele de monitorizare si interventie rapida

Cum compun sistemul antiefractie Paradox MAGELLAN ?

Configuratia sistemului antiefractie propusa la intrarea pe pagina este una minimala, care permite functionare corecta a sistemului antiefractie.In functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra, puteti opta unul dintre modelele urmatoare ale centralei MAGELLAN:

 • MAGELLAN MG5000 - centrala hibrida cu 2x2 zone cablate pe placa, maxim 32 zone mixte radio +cablate, 2 partitii
 • MAGELLAN MG5050 - centrala hibrida cu 5x2 zone cablate pe placa, maxim 32 zone mixte radio +cablate, 2 partitii

Daca aveti nevoie de un sistem alarma pentru o garsoniera sau un apartament cu maxim 4 detectori cablati (de miscare, fum, contacte magnetice, soc, geam spart) si restul radio, puteti alege centrala MAGELLAN MG5000, pentru a obtine cel mai bun pret la sistemul antiefractie.

Daca aveti nevoie de un sistem alarma pentru o vila cu multe camere si aveti nevoie de mai multi detectori cablati (maxim 10 detectori de miscare, fum, contacte magnetice, soc, gam spart) si restul detectori radio, puteti alege centrala MAGELLAN MG5050 care permite sa adaugati maxim 10 detectori cablati

Centrala MAGELLAN va permite adaugarea de telecomenzi fara a avea nevoie de module suplimentare (maxim 32).

Pentru a vedea detalii despre fiecare echipament in parte, click pe linkul Detalii din dreptul fiecarui produs. Pentru centralele MAGELLAN si majoritatea tastaturilor Paradox exista prezentari video in sectiunea de detalii a produsului.

Avantajele unui sistem antiefractie PARADOX

✔ FLEXIBILITATE SPORITA
Centrala Paradox permite utilizarea unui sistem de alarma pe 2 arii/partitii total independente. Acest lucru inseamna de exemplu in cazul unei case cu etaj, puteti dezarma parterul in timp ce etajul ramane armat (armare pe timp de noapte).
 
✔ INTERFATA AUDIO CU UTILIZATORUL
Modul vocal VDMP3 apeleaza pana la 5 numere de telefon pentru a va comunica prin mesaje preinregistrate in limba romana in ce zona a fost declansata alarma. In plus cu acest modul puteti arma si dezarma de la distanta sistemul dumneavoastra, eventual puteti comanda anumutie automatizari (lumini, motoare etc).
 
✔ GO INTERNET
Modulul Internet IP150 va trimite e-mailuri in cazul in care a fost declansata o alarma. De asemenea puteti verifica starea sistemului de alarma sau il puteti activa si dezactiva folosind un browser sau o aplicatie mobila, de oriunde din lume.
 
✔ ALARME FALSE MINIME
Si ce este foarte important la un sistem de alarma, lipsa aproape in totalitate a alarmelor false, fapt datorat detectorilor care inglobeaza cele mai avansate tehnologii
 
✔ USOR, FLEXIBIL, ELEGANT
Telecomenzile Paradox permit armarea si dezarmarea rapida a sistemului de alarma. Metoda este deosebit de utila persoanelor in varsta si copiilor.

Informatii aditionale

Garantie 2 ani pentru echipamentele Paradox si 1 an pentru accesorii (acumulatori, sirene, etc)
Centrala Nu
Detectori Nu
Detectori radio Nu
Sirene Nu
Module Nu
Avantaje Nu
0,00