Saturday, July 04, 2020
Subtotal: LEI0.00

Sistem antiefractie cablat Paradox SPECTRA - configurator

Pret sistem antiefractie: 0,00 LEI

Pretul nu include manopera de instalare

Garantie: 2 ani pentru echipamentele Paradox si 1 an pentru accesorii (acumulatori, sirene, antene, etc)

Cod: SPECTRA-CONF

Caracteristici

Sistem avertizare la efractie, proiectat sa asigure un raport calitate/pret optim in protejarea obiectivelor civile si industriale de dimensiuni mici/medii/mari ( maxim 32 zone si 2 partitii ): resedinte (garsoniere,apartamente,case, vile), sedii de firme, magazine, case de schimb valutar, case de amanet, gradinite si scoli etc, acolo unde se doreste numai utilizarea de componente cablate: tastaturi, module, detectori, sirene etc. Centrala SPECTRA fara module suplimentare permite raportarea evenimentelor din sistem catre o firma de monitorizare si interventie sau pe telefoanele proprietarului, utilizand ca suport o linie telefonica fixa. Sistemul se construieste in jurul centralei SPECTRA (modele: SP4000, SP5500, SP6000, SP7000 - cu 2 partitii). Printre punctele forte ale centralei SPECTRA putem aminti compatibilitatea cu tastaturile din generatia noua TM50 Touch Screen sau K32LX (include modul radio care permite inrolarea de telecomenzi si detectori radio), Centrala necesita 1 acumulator backup de 4A-12V sau 7A-12VClick pe poza pentru marire
Sistem antiefractie cablat Paradox SPECTRA - configurator

Configuratie sistem antiefractie

Pentru vizualizare detalii despre fiecare echipament in parte, faceti click pe linkul Detalii din dreptul echipamentului dorit.

Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
 • Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Pret sistem antiefractie: 0,00 LEI

 

Configurator sistem antiefractie Paradox SPECTRA

Puteti configura un sistem de detectie si avertizare la efractie profesional, cu fir, bazat pe echipamente Paradox - Canada.

Pentru descrierea detaliata a echipamentelor faceti click pe linkul Detalii din dreapta fiecarei sectiuni.

Pentru mai multe detalii despre functionarea unui sistem de alarma casa, click aici: functionarea unui sistem alarma casa

Ce face un sistem antiefractie Paradox SPECTRA?

 • permite raportarea evenimentelor catre o firma de monitorizare si interventie sau pe telefoanele proprietarilor, folosind o linie fixa de telefon (comunicatorul telefonic este incorporat in centrala)
 • permite avertizarea locala prin sirena de exterior sau/si de interior
 • permite armarea si dezarmarea sistemului pe 2 partitii/arii independente ( In cazul unei vile, o partitie poate fi parterul si cealalta partitie poate fi etajul.)
 • trimite SMS-uri cand apar evenimente in sistemul antiefractie (daca adaugati modulul PCS250)
 • permite comunicatia prin internet (daca adaugati modulul IP150)
 • permite comunicatia vocala a evenimentelor din sistem (daca adaugati modulul VDMP3)
 • permite armarea si dezarmarea automata, prin telecomenzi (trebuie adaugat un modul de extensie suplimentar RX1 sau RTX3)
 • este compatibil cu toate dispeceratele de monitorizare si interventie
 • permite adaugara a maxim 32 detectori (32 zone)

Cum compun sistemul antiefractie Paradox SPECTRA ?

Configuratia sistemului antiefractie propusa la intrarea pe pagina este una minimala, care permite functionare corecta a sistemului antiefractie.In functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra, puteti opta pentru unul dintre modelele urmatoare ale centralei SPECTRA:

 • SPECTRA SP4000 - centrala cu 2 partitii si 4x2 zone pe placa de baza, extensibila (prin module suplimentare) la 32 zone
 • SPECTRA SP5500 - centrala cu 2 partitii si 5x2 zone pe placa de baza, extensibila (prin module suplimentare) la 32 zone
 • SPECTRA SP6000 - centrala cu 2 partitii si 8x2 zone pe placa de baza, extensibila (prin module suplimentare) la 32 zone
 • SPECTRA SP7000 - centrala cu 2 partitii si 16x2 zone pe placa de baza

Daca aveti nevoie de un sistem alarma pentru o garsoniera sau un apartament cu maxim 8 detectori, puteti alege centrala SPECTRA SP4000, pentru a obtine cel mai bun pret la sistemul antiefractie.

Daca aveti nevoie de un sistem alarma pentru o vila cu multe camere, puteti alege SP7000 care va permite sa adaugati maxim 32 detectori - fara alte module suplimentare de extensie.

Daca intentionati sa adaugati ulterior telecomenzi la un sistem SPECTRA, acest lucru este posibil folosind module de extensie RX1 sau RTX3. Daca intentionati sa adaugati de la inceput telecomenzi, atunci va recomandam sa sa alegeti un sistem antiefractie MAGELLAN (bazat pe o centrala antiefractie hibrida, care permite adaugarea de componente cablate si radio, fara a avea nevoie de extensii).

Pentru a vedea detalii despre fiecare echipament in parte, click pe linkul Detalii din dreptul fiecarui produs. Pentru centralele SPECTRA si majoritatea tastaturilor Paradox exista prezentari video in sectiunea de detalii a produsului.

Avantajele unui sistem antiefractie PARADOX

✔ FLEXIBILITATE SPORITA
Centrala Paradox permite utilizarea unui sistem de alarma pe 2 arii/partitii total independente. Acest lucru inseamna de exemplu in cazul unei case cu etaj, puteti dezarma parterul in timp ce etajul ramane armat (armare pe timp de noapte).
 
✔ INTERFATA AUDIO CU UTILIZATORUL
Modul vocal VDMP3 apeleaza pana la 5 numere de telefon pentru a va comunica prin mesaje preinregistrate in limba romana in ce zona a fost declansata alarma. In plus cu acest modul puteti arma si dezarma de la distanta sistemul dumneavoastra, eventual puteti comanda anumutie automatizari (lumini, motoare etc).
 
✔ GO INTERNET
Modulul Internet IP150 va trimite e-mailuri in cazul in care a fost declansata o alarma. De asemenea puteti verifica starea sistemului de alarma sau il puteti activa si dezactiva folosind un browser sau o aplicatie mobila, de oriunde din lume.
 
✔ ALARME FALSE MINIME
Si ce este foarte important la un sistem de alarma, lipsa aproape in totalitate a alarmelor false, fapt datorat detectorilor care inglobeaza cele mai avansate tehnologii
 
✔ USOR, FLEXIBIL, ELEGANT
Telecomenzile Paradox permit armarea si dezarmarea rapida a sistemului de alarma. Metoda este deosebit de utila persoanelor in varsta si copiilor.

Informatii aditionale

Garantie 2 ani pentru echipamentele Paradox si 1 an pentru accesorii (acumulatori, sirene, antene, etc)
Centrala Nu
Detectori Nu
Detectori radio Nu
Sirene Nu
Module Nu
Avantaje Nu
0,00