Sunday, July 05, 2020
Subtotal: LEI0.00

Detectori Paradox cablati

Detectori PARADOX cu fir, compatibili cu centralele PARADOX SPECTRA (toata gama), MAGELLAN (MG5000, MG5500) si DIGIPLEX

Conectarea detectorilor la centrala sistemului antiefractie se face prin cablu special de alarma.
Detectorii Paradox cablati (cu fir) se clasifica in detectori analogici sau digitali, detectori imuni sau nu la animale, detectori de interior sau exterior, detectori in infrarosu IR sau dubla tehnologie (MW+IR).

Campuri 1 pana la 9 din 14 total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lista  Grid 

Seteaza directia descrescator
Vezi
 • Detector de miscare analogic PIR PARADOX PRO PLUS 476

  44,45 LEI

  Detector cablat de miscare cu procesare analogica, detectie volumetrica (acoperire in plan orizontal - sector de cerc cu unghi deschidere 110grd si raza 10,6m), senzor dual de inalta sensibilitate, facilitati avansate pentru eliminarea alarmelor false (compensare automata cu temperatura, imunitate la interferente EMI si RFI, algoritm scut digital), inaltime instalare 2,1-2,7m, temperatura functionare -20+50grdC. Montaj la interior, optional instalare cu suport orientabil SB469 (perete, colt si tavan).

 • Detector de miscare cu camera video PARADOX HD77

  Pret: 824,73 LEI

  Pret redus 740,78 LEI

  Detector de miscare cu camera video de 720P, audio, folosit pentru detectie miscare si supraveghere video, permite vizualizarea pe timp de noapte pana la 8m, permite inregistrarea video/audio la alarma, notificare eveniment pe email, compatibil cu centrala Paradox Digiplex EVOHD

 • Detector de miscare digital PIR PARADOX ENVY NV5

  54,32 LEI

  Detector cablat de miscare pasiv in infrarosu PIR, analiza digitala a semnalului, detectie volumetrica - distanta 12x12m/unghi 90 grade, senzor dual de inalta sensibilitate, lentila hibrida cilindrica/sferica pentru o detectie uniforma, multiple reglaje de sensibilitate pentru functionare corecta in orice tip de mediu. Montaj la interior, instalare cu suport orientabil 2 in 1 (tavan si perete) SB100 inclus.

 • Detector de miscare digital PIR PARADOX DIGIGARD DG55

  54,32 LEI

  Detector cablat de miscare cu analiza digitala, detectie volumetrica (acoperire in plan orizontal - sector de cerc cu unghi deschidere 90grd si raza 12m), senzor dual de inalta sensibilitate, facilitati avansate pentru eliminarea alarmelor false (compensare automata cu temperatura, imunitate la interferente EMI si RFI, algoritm scut digital), inaltime de instalare 2,1-2,7m, temperatura functionare -20+50grdC. Montaj la interior, optional instalare cu suport orientabil SB469 (perete, colt si tavan).

 • Detector de miscare digital PIR PARADOX DIGIGARD DG65

  83,95 LEI

  Detector cablat de miscare cu analiza digitala, detectie volumetrica (acoperire in plan orizontal - sector de cerc cu unghi deschidere 90grd si raza 12m), senzor quad de inalta sensibilitate, facilitati avansate pentru eliminarea alarmelor false (compensare automata cu temperatura, imunitate la interferente EMI si RFI, algoritm scut digital), inaltime de instalare 2,1-2,7m, temperatura functionare -20+50grdC. Montaj la interior, optional instalare cu suport orientabil SB469 (perete, colt si tavan).

 • Detector de miscare imun la animale PIR PARADOX DIGIGARD DG75

  98,77 LEI

  Detector cablat de miscare cu procesare digitala a semnalului, imun la animale de pana la 40kg, detectie volumetrica, doi senzori cu element dual, raza 11m, unghi 90grd, compensare automata a temperaturii, scut metalic. Instalare la interior.

 • Detector de miscare imun la animale PIR PARADOX DIGIGARD DG85

  419,77 LEI

  Detector cablat de miscare cu procesare digitala a semnalului, de exterior, imun la animale de pana la 40kg, detectie volumetrica, doi senzori cu element dual, raza 11m, unghi 90grd, compensare automata a temperaturii, scut metalic. Instalare la exterior. Include suport orientabil.

 • Detector de miscare dubla tehnologie PARADOX VISION 525DM

  172,85 LEI

  Detector cablat de miscare cu procesare digitala a semnalului, functie anti-mascare, dubla analiza - in infrarosu si microunde, detectie volumetrica, senzor IR cu element dual, raza 14m, unghi 90grd, compensare automata a temperaturii, scut metalic - protectie deosebita la interferentele RFI si EMI.

 • Detector de miscare directional de tavan PIR PARADOX PARADOME DG466

  167,91 LEI

  Detector cablat de miscare cu procesare digitala a semnalului, detectie verticala directionala - identifica sensul deplasarii, doi senzori duali, raza 4,8m, unghi 90grd, compensare automata a temperaturii, scut metalic.

Campuri 1 pana la 9 din 14 total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lista  Grid 

Seteaza directia descrescator
Vezi