Saturday, July 04, 2020
Subtotal: LEI0.00

Tastaturi Paradox cablate

Tastaturi PARADOX cablate, compatibile cu centralele PARADOX SPECTRA (toata gama) si MAGELLAN (MG5000, MG5500)

Conectarea tastaturilor la centrala antiefractie se face prin cablu de alarma.

9 Produs(e)

pe pagina

Lista  Grid 

Seteaza directia descrescator
Vezi
 • Tastatura LED pentru 10 zone si 1 partitie PARADOX K636

  148,16 LEI

  Tastatura cablata cu afisaj LED recomandata pentru sisteme mici cu pana la 10 zone si 1 partitie/arie independenta, compatibila cu centralale din seriile SPECTRA si MAGELLAN. Afisarea informatiilor legate de starea sistemului, partitiei si zonelor se face intuitiv prin aprinderea tastelor numerice sau speciale (de exemplu indicarea unei zone deschise se face prin iluminarea tastei numerice corespunzatoare zonei respective). Suporta 1 zona de tastatura, 7 taste cu activare rapida, 3 panici de tastatura.

 • Tastatura LED pentru 10 zone si 2 partitii PARADOX K10

  172,85 LEI

  Tastatura cablata cu afisaj LED recomandata pentru sisteme mici cu pana la 10 zone si 2 partitii/arii independente, compatibila cu centralale din seriile SPECTRA si MAGELLAN. Afisarea informatiilor legate de starea sistemului, partitiei si zonelor se face intuitiv prin aprinderea tastelor numerice sau speciale (de exemplu indicarea unei zone deschise se face prin iluminarea tastei numerice corespunzatoare zonei respective). Suporta 1 zona de tastatura, 7 taste cu activare rapida, 3 panici de tastatura.

 • Tastatura LCD pentru 32 zone si 2 partitii PARADOX K32LCD+

  325,94 LEI

  Tastatura cablata cu afisaj LCD albastru, alfanumeric, recomandata pentru sisteme medii cu pana la 32 zone si 2 partitii/arii independente, compatibila cu centralale din seriile SPECTRA si MAGELLAN. Afisarea informatiilor legate de starea sistemului, partitiei si zonelor se face in clar, prin cele 32 caractere afisate pe 2 randuri. Utilizatorul poate accesa direct cele 256 evenimente stocate in memoria centralei. Suporta 1 zona de tastatura, 8 taste cu activare rapida, 3 panici de tastatura si o iesire programabila PGM.

 • Tastatura LCD pentru 192 zone si 8 partitii PARADOX K641+

  409,90 LEI

  Tastatura cablata cu afisaj LCD albastru, alfanumeric, cu taste clasice, recomandata pentru sisteme medii-mari cu pana la 192 zone si 8 partitii/arii independente, compatibila cu centralale din seria DIGIPLEX EVO. Afisarea informatiilor legate de starea sistemului, partitiei si zonelor se face in clar, prin cele 32 caractere afisate pe 2 randuri. Utilizatorul poate accesa direct cele 2048 evenimente stocate in memoria centralei. Suporta 1 zona adresabila de tastatura, taste cu activare rapida, 3 panici de tastatura si o iesire programabila PGM.

 • Tastatura LCD cu modul wireless pentru 32 zone si 2 partitii PARADOX K32LX

  454,34 LEI

  Tastatura cablata cu afisaj LCD albastru, alfanumeric, recomandata pentru sisteme medii cu pana la 32 zone si 2 partitii/arii independente, compatibila cu centralale din seria SPECTRA. Afisarea informatiilor legate de starea sistemului, partitiei si zonelor se face in clar, prin cele 32 caractere afisate pe 2 randuri. Utilizatorul poate accesa direct dele 256 evenimente stocate in memoria centralei. Include modul emitator-receptor radio pentru conectarea in sistem a unor periferice radio: telecomenzi, detectori, sirene etc.

 • Tastatura LCD cu modul radio pentru 192 zone si 8 partitii PARADOX K641LX

  498,79 LEI

  Tastatura cablata cu afisaj LCD albastru, alfanumeric, recomandata pentru sisteme medii-mari cu pana la 192 zone si 8 partitii/arii independente, compatibila cu centralale din seria DIGIPLEX. Afisarea informatiilor legate de starea sistemului, partitiei si zonelor se face in clar, prin cele 32 caractere afisate pe 2 randuri. Utilizatorul poate accesa direct dele 2048 evenimente stocate in memoria centralei. Include modul emitator-receptor radio/wireless pentru conectarea in sistem a unor periferice radio/wireless: telecomenzi, detectori, sirene etc.

 • Tastatura LCD cu ecran tactil pentru 192 zone si 8 partitii PARADOX TM50

  612,37 LEI

  Tastatura tip Touch Screen (ecran senzitiv/tactil), compatibila cu centralele PARADOX SPECTRA, MAGELLAN si DIGIPLEX, ecran color pe 16bit, rezolutie 480x272 pixels, dimensiuni ecran 6,4x11,2cm (diagonala de 12,7cm). Interfata intuitiva si navigare usoara prin meniuri grafice (cu iconite), etichete personalizate - zone, partitii, utilizatori, iesiri programabile, slot extern pentru memorii micro SD cu functia de actualizare firmware sau incarcarea de teme, fotografii.

 • Tastatura LCD pentru 192 zone si 8 partitii PARADOX K656

  548,17 LEI

  Tastatura cablata cu afisaj LCD albastru, alfanumeric, cu taste sensibile la atingere Touch Sense, recomandata pentru sisteme medii-mari cu pana la 192 zone si 8 partitii/arii independente, compatibila cu centralale din seria DIGIPLEX EVO. Afisarea informatiilor legate de starea sistemului, partitiei si zonelor se face in clar, prin cele 32 caractere afisate pe 2 randuri. Utilizatorul poate accesa direct cele 2048 evenimente stocate in memoria centralei. Suporta 1 zona adresabila de tastatura, taste cu activare rapida, 3 panici de tastatura si o iesire programabila PGM.

 • Tastatura LCD cu modul acces pentru 192 zone si 8 partitii PARADOX K641R

  587,68 LEI

  Tastatura cablata cu afisaj LCD albastru, alfanumeric, cu taste clasice, recomandata pentru sisteme medii-mari cu pana la 192 zone si 8 partitii/arii independente, compatibila cu centralale din seria DIGIPLEX EVO. Afisarea informatiilor legate de starea sistemului, partitiei si zonelor se face in clar, prin cele 32 caractere afisate pe 2 randuri. Utilizatorul poate accesa direct cele 2048 evenimente stocate in memoria centralei. Tastatura incorporeaza cititor de proximitate care permite armarea-dezarmarea sistemului si pe baza de cartela/tag de acces.

9 Produs(e)

pe pagina

Lista  Grid 

Seteaza directia descrescator
Vezi